Tre flotte ventilatorer fra Fjäråskupan

Tre unike ventilatorer fra Fjäråskupan

Fjäråskupan produserer kjøkkenventilatorer for alle slags kjøkken og stiler. Ettersom de lages for hånd kan de tilpasses og utformes på hundretalls ulike måter. Fjäråskupan har sin opprinnelse i blikkenslagtradisjonen, og siden 1989 har de slipt tusenvis av hetter. Her har vi plukket ut tre favoritter som alle er unike på hver sin måte.

Cylindra

Etter at influencer Bianca Ingrosso valgte Cylindra til sitt nye kjøkken har etterspørslen vært enorm. Det er kanskje ikke så rart da Cylindra er hetten som beviser at de enkleste formene også er de vakreste.

Den rørformede hetten er helt fri for utsmykninger og valset i ett sammenhengende stykke av Fjäråskupans dyktigste håndverkere.

Cylindra tar seg flott ut i forskjellige Imprint-varianter, siden den metalliske effekten gjør at hetten lyser opp, men den fås naturligvis også som malt i valgfri nyanse. Med en åpning på 37 cm passer Cylindra best over mindre komfyrer. For den som vil ha mange kokeplater er det imidlertid mulig å montere to Cylindra-hetter inntil hverandre.

Kafé

Kafé er den fritthengende utgaven av Bistro, og hetten er en fryd for øyet. Skorsteinens runde former går igjen i de rustfrie redskapsstengene og den myke overgangen til fronten. Designet er faktisk inspirert av et sidebord fra 70-tallet.

Med Kafé har funksjon og design gått opp i en høyere enhet. Stengene langs siden er like dekorative som de er praktiske å henge kjøkkenredskaper i. Belysning i form av LED-lister gir et godt og behagelig arbeidslys. Du stiller inn hvor varmt eller kaldt lyset skal være ved hjelp av bryteren på undersiden. Selve undersiden er trukket 3 cm inn for å øke opptaket av matos og damp. Med sin elegante og ledige design passer Kafé sammen med de fleste kjøkkenstiler.

Solo

Solo har alle egenskapene til en ekte kvalitetshette. Den er designet for best mulig funksjon og gir full oversikt over alle plater. Det forenkler matlagingen – spesielt for den som er lang. Designens letthet gjør Solo til et selvfølgelig valg på mange typer kjøkken.

Vertikale hetter er blant sortimentets mest populære, og Solo er utviklet for å treffe et bredt marked med høye krav til både teknologi og formspråk. Stilen er dempet moderne, og langs undersiden går det en LED-list med stillbar fargetemperatur. For at flaten skal være så ren som mulig, er bryteren diskré felt inn på høyre side. Med maskinvaskbart fettfilter i metall og lett tilgjengelige innvendige flater er hetten svært enkel å tørke av og rengjøre. Velg Solo om du vil ha en enkel og pålitelig hette som gjør matlagingen til en fryd.