Tips og råd fra Eico

Høsten er i anmarsj, og de siste dagene av sensommeren nytes til det fulle. Mange er nok ikke helt klare for å trekke seg innendørs enda, men kanskje man kan gjøre seg noen tanker om innendørs prosjekter som man kan styre med de kommende månedene? 

Eico har noen gode råd og tips til ting som du kanskje ikke har tenkt over i løpet av sommeren.
I disse tider er det ikke helt uvesentlig å spare på energien så mye som mulig. Det gjelder også innbyggingsovner. Derfor har Eico laget en guide slik at du kan bli mer bevisst om ditt forbruk.

En annen ting du kanskje har glemt blant all grillingen ute, er kjøkkenventilatoren – og dens sugeevne.
Er den ikke like effektiv som du hadde forventet? Eller er det på tide med en ny kjøkkenventilator? 
I denne guiden finner du riktig løsning med en gang!

Det er aldri for sent å få styr på hvilken temperatur dine forskjellige viner skal oppbevares ved – og ikke minst serveringstemperaturen. I guiden «Ta temperaturen på vinen din» gir Eico deg svaret – slik at du kan gå høsten i møte med veltemperert vin i glasset.

Sist, men ikke minst, guider Eico deg til hvilke ting du ikke må fylle i din oppvaskmaskin, og hvorfor det er smart – både for deg – men også for ditt energiforbruk – å følge brukerveiledningen når du fyller din tørketrommel med vasketøy.

God leselyst!

Har du spørsmål om Eico sine produkter, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss eller komme innom våre showroom på Skøyen eller Jessheim for en hyggelig prat og bli inspirert.