Nyheter Falcon 2020

Nyheter fra Falcon

Falcon lager store frittstående komfyrer, også kjent som rangecookers. Resultatet er et unikt og varig møbel som gir inspirasjon og matglede, uansett hvilken stil du har på kjøkkenet. 

Denne våren lanserer Falcon to nye modeller; NEXUX Steam og Leckford Deluxe. Vi har tatt en titt på nyhetene og latt oss friste.

NEXUX Steam

NEXUS Steam er en innovativ rangecooker med multifunksjonsovn og en egen Sous-vide dampovn med grill og forhåndsprogrammerte funksjoner for grønnsaker, kjøtt og fisk.

Mulighetene for matlagingen er uendelige mange: bake, dampe, gratinere, heve, grille, koke, wokké, steke, langtidssteke, putre, Sous-vide, sterilisere, tørke.

Leckford Deluxe

Leckford Deluxe er Falcons nye elegante klassiker. Kolleksjonen kombinerer et karakteristisk klassisk utseende med moderne funksjonalitet og fleksibilitet.

Det er en multifunksjonsovn for fleksibel matlaging som inneholder tining av små retter, varmluft, grilling med vifte, gratineringselementer, undervarme og et konvensjonelt program med både over- og undervarme.