Når minimalisme møter individualitet

Når minimalisme møter individualitet

Alvorlighetsgraden av konvensjonell minimalisme brytes og forvandles til livlighet i individuelle designalternativer. Ved forskjellig bruk av materialer og funksjoner på produktene, kan vi dele METAs designalternativer fra Dornbracht i tre forskjelle tolkninger. Ulike farger og overflatebehandlinger hjelper til med å danne raffinerte kontraster eller harmoni.

Sensuell reduksjon

Et rom som kun inneholder det som er essensielt, men som likevel utstråler varme og harmoni. Mens linjene er klare og reduserte, har fargene og materialene blitt kombinert presist og skånsomt. Varme toner i grå og beige skaper diskré kontraster med beslaget i sort matt og høyglansfronter med livlig og spennende tekstur.

Industriell luksus

Kontrastene skaper et usannsynlig samspill med hverandre; betong med raffia-palmer og foliebelagt glass med myk belysning. Det industrielle designet står i stor kontrast til den unike hjemmefølelsen av naturlige materialer. Effekten av luksus blir kledd i det diskré lyset, og servanten blir et av rommets store høydepunkter.

Essensiell minimalisme

Betong, glass og den perfekte mengden med elementer av tre danner det stilige grunnlaget for et radikalt og moderne bad. Servanten fremhever den rolige og rene atmosfæren.