Kjøkken

Kjøkken med moderne design, høy kvalitet og unik funksjonalitet

Hos Fresh Interiør får du ditt personlige kjøkken, et kjøkken som er tilpasset deg og dine behov. Kom innom vår kjøkkenbutikk og se vårt utvalg av kjøkken fra Schüller, Next125, Tibrokök, Kungsäter og Steininger.

Vi tegner ditt nye kjøkken helt gratis.

Moderne kjøkken:

Next125 er en av verdens største og ledende kjøkkenprodusenter og leverer kjøkken med moderne design, høy kvalitet og unik funksjonalitet.

Les mer om Next125 her

Schüller er en av verdens største og ledende kjøkkenprodusenter og leverer kjøkken med moderne design, høy kvalitet og unik funksjonalitet.

Les mer om Schüller her

Klassiske kjøkken:

Det finnes utallige måter å produsere kjøkken på, hvis lav pris er målet – blant annet ved å velge enkle løsninger og rimelige materialer. Tibrokök velger ikke de billige løsningene, men fokuserer heller på høy kvalitet og finish.

Les mer om Tibrokök her

Kungsäter Exklusiv er et helt unikt klassisk kjøkken: 22 mm massivt tre i både skrog og fronter er slett ikke vanlig, men gir deg et kjøkken som opprettholder den høye kvaliteten i generasjoner. Når håndverket i tillegg er gedigent, finner du ikke klassiske kjøkken av høyere kvalitet enn dette svenske kjøkkenet, i hele Europa.

Les om våre Kungsäter Kök her

Utendørskjøkken:

Les om våre utendørskjøkken fra Steininger her