Inspirasjon

Midj nye design

Midj lanserer sine kolleksjoner for bord, stol, lenestol og krakk, som ble presentert for første gang under Salone del Mobile 2022 i Milano.

 

S1 er en solid stol, med en silhuett utenom det vanlige, designet av Paola Navone. Lett og dynamisk, den er preget av en kontinuerlig og harmonisk linje, som elegant forener alle delene.

 

Piuma S M CU Stol
Stol med firebens metallunderstell. Sete og rygg i skinn eller toskansk skinn med metallinnlegg i samme farge som strukturen. Vingemuttere i sort eller rødt metall.

 

Qua-ndo-kolleksjonen er født fra samarbeidet mellom Midjs grunnlegger og designer Paolo Vernier og Michi Jung, industridesigner. Kolleksjon bestående av sofa, lounge og lenestol med metallstruktur, sete og rygg i stoff, kunstskinn eller skinn.

 

Plissé ble født fra samarbeidet med Paola Navone, en samling av bord med en elegant, lett og uformell tilstedeværelse. På en litt ironisk måte hyller Plissé moteverdenen og det ikoniske plisserte håndverket, så på moten på 50- og 60-tallet, og fortsatt trendy i dag: Basen representerer det særegne ved kolleksjonen. Det er dette elementet som fanger oppmerksomheten og gir karakter til designet.

Gaggenau presenterer

Hjemme hos den svenske stjernekokken – Edin Dzemat!
Gjennom to filmer presenterer Gaggenau mer om Edin og hans filosofi, og ikke minst får
du god veiledning til hvordan du kan perfeksjonere elgkjøttet med godt
tilbehør til høstens middager. Les mer her.

Gaggenau lanserer nå i oktober el-uttaket CA414100F i fargen sort, for å passe mer diskret inn
og matche de sorte bryterne på CV 492, koketoppen med innebygd ventilasjon. Fra tidligere finnes varianten i edelstål.

Ovner og dampovner produsert fra juli (*), har nå enda flere automatiske programmer enn før: Dette er et utmerket verktøy for de som vet hva de skal lage og vil ha litt hjelp (for de som vet hvordan de skal lage, går man direkte til kjent manuelle innstillingene). Med programmene gjør du det veldig enkelt for
deg, du velger tilberednings grad og ovnen styrer alle de forskjellige innstillingene av temperaturer, funksjoner og tider. 

(*) NB – ovner produsert før juli kan ikke oppgraderes for de nye programmene.

Gyldne nyheter fra Blanco

Gyldne farger er i større grad blitt mer populært på kjøkken og baderom, enten om det er i form av håndtak, armaturer, kjøkkeninnredning eller andre dekorative elementer. BLANCO har nå lansert en ny metalloverflate i børstet messing, som vil gi ditt kjøkken en ekstra wow-faktor og tilføre et eksklusivt utrykk til vaskesonen.  

Dagens sortiment av den nye gyldne overflaten består av LINUS og LINUS-S i et velkjent og tidløst design. Match med såpedispenser Torre eller Lato. Til kjøkken i landstil finner du LIVIA-S med såpedispenser og oppløft i samme design.

Tips og råd fra Eico

Høsten er i anmarsj, og de siste dagene av sensommeren nytes til det fulle. Mange er nok ikke helt klare for å trekke seg innendørs enda, men kanskje man kan gjøre seg noen tanker om innendørs prosjekter som man kan styre med de kommende månedene? 

Eico har noen gode råd og tips til ting som du kanskje ikke har tenkt over i løpet av sommeren.
I disse tider er det ikke helt uvesentlig å spare på energien så mye som mulig. Det gjelder også innbyggingsovner. Derfor har Eico laget en guide slik at du kan bli mer bevisst om ditt forbruk.

En annen ting du kanskje har glemt blant all grillingen ute, er kjøkkenventilatoren – og dens sugeevne.
Er den ikke like effektiv som du hadde forventet? Eller er det på tide med en ny kjøkkenventilator? 
I denne guiden finner du riktig løsning med en gang!

Det er aldri for sent å få styr på hvilken temperatur dine forskjellige viner skal oppbevares ved – og ikke minst serveringstemperaturen. I guiden «Ta temperaturen på vinen din» gir Eico deg svaret – slik at du kan gå høsten i møte med veltemperert vin i glasset.

Sist, men ikke minst, guider Eico deg til hvilke ting du ikke må fylle i din oppvaskmaskin, og hvorfor det er smart – både for deg – men også for ditt energiforbruk – å følge brukerveiledningen når du fyller din tørketrommel med vasketøy.

God leselyst!

Har du spørsmål om Eico sine produkter, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss eller komme innom våre showroom på Skøyen eller Jessheim for en hyggelig prat og bli inspirert. 

Authentic Kitchen av Next125

Under overskriften «Authentic Kitchen» presenterer den 160 sider lange journalen alle elementene i det nye utseendet, fra det forfriskende bedriftsdesignet gjennom bilder til bakgrunnsinformasjon om kampanjen «Flower Art». Det er også en spennende serie med intervjuer – 12,5 spørsmål – der ulike Creative Makers gir gode tips om kjøkkendesign. Totalt seks nye kjøkken introduserer deg til merkeverdenen: autentisk, moderne og med en klar kjærlighet til internasjonal design. Dykk inn i 2022/2023 next125-kolleksjonen og oppdag en myriade av inspirerende nye produkter til hjemmet ditt.