Hvitevarer

Hvitevarer fra Fresh Interiør

Miele hvitevarer er noe helt spesielt – med sin kombinasjon av materialvalg, ytelse, funksjonalitet og design!

Les mer om Miele her

Bora hvitevarer suger damp og lukt unna nøyaktig hvor de oppstår: direkte på koketoppen, fra potter, roastere, stekepanner eller griller.

Les mer om Bora her

Gaggenau01_900x506px

I mer enn 300 år har Gaggenau vært ansett som det retningsgivende varemerket for husholdningsapparater, og som innovasjonsledende innenfor teknologi og design “Made in Germany”.

Les mer om Gaggenau her

Siemens01_900x506px

Fremtiden flytter inn. Visjon, innovasjon og design.

Les mer om Siemens her

Laget for den lidenskapelige kokken. Med vårt utvalg av frittstående ovn- og komfyrkombinasjoner, kan du velge akkurat den ovnen som passer ditt behov.

Les mer om Neff her

AEG fokuserer på innovasjoner som gir deg den ultimate følelsen av mestring i matlaging og stell av hjem og klær. De ser dine behov i dag, og forutser behovene dine i morgen – så du kan oppnå resultater som ikke bare møter, men overgår dine standarder.

Les mer om AEG her

Electrolux har skapt en bedre hverdag i 100 år. 

Les mer om Electrolux her

I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut. En Falcon er ikke bare en komfyr. Den er et unikt og varig møbel som blir det naturlige midtpunktet i husets viktigste rom.

Les mer om Falcon her

Witt har gjennom tidene satset på et bredt produktsortiment, og har grunnet sin store produkterfaring vunnet tillit hos både små og store kunder i hele Norden. I deres nye kjøkkenmagasin kan du la deg inspirere.

Les mer om Witt her

Norcool leverer førsteklasse kjøleprodukter til forbruker- og bedriftsmarkedet. De har fokus på kvalitet og design, noe som gjenspeiles i produktene deres. 

Les mer om Norcool her

Med RørosHetta har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter, og de er med på å sette den rette atmosfæren.

Les mer om Røros Metall her

Mesterlige komfyrer til mesterlige kokker. Er du på jakt etter et luksuskjøkken, eller simpelthen en vakker komfyr? Lacanche tilbyr et praktisk talt ubegrenset utvalg kjøkkenapparater. 

Les mer om Lacanche her

Godt håndverk er grunnen som Fjæråskupan hviler på. Hver ventilatorhette som produseres, er unik. Design og produksjon skjer for hånd og på stedet i deres egen fabrikk utenfor Göteborg.

Les mer om Fjæråskupan her

Eico er leverandør av kjøkkenvifter, hvitevarer og andre produkter til kjøkken og bad, fra noen av verdens førende produsenter.

Les mer om Eico her

Tilbake til forside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *