German Design Award 2020

Gull med “just cube” fra Interlübke

german design award

The German Design Award er den internasjonale prisen for det tyske designrådet. Prisen hedrer innovative produkter og prosjekter, og deres produsenter og designere som er pionerer i det tyske og internasjonale designlandskapet. Det er en av de mest anerkjente designkonkurransene i hele verden, og er en pris som synliggjør suksessen.

Vinneren av den gjeve prisen viser hvem som er blant de beste. Interlübke har bevist dette på et imponerende nivå, og stakk av med gull under kategorien “Excellent Product Design – Furniture” med deres innovative “just cube”.

just cube

Slik begrunnet juryen valget

“just cube” imponerte juryen med maksimal fleksibilitet og funksjonalitet, og overbeviste dem om et rent og presist ferdig produkt med vakre proporsjoner og overflater av høy kvalitet.

“Real innovations are becoming increasingly rare in the sideboard furniture sector. just cube is innovative. The carefully thoughtout system allows a variety of extraordinary configurations to shape the furniture according to individual requirements – be that to match a room or as a contrasting eye-catcher. The special thing here is that just cube is always recognisable, regardless of which variant it appears in.”

just cube

Stolte vinnere

Interlübke selv, er både ydmyke og takknemlige, og forteller at de vellykket har skilt seg ut i fra mengden. 

“Dette er den nøyaktige følelsen vi ønsker at våre kunder skal oppleve i hjemmet. Gleden ved å eie et virkelig unikt stykke, som er individuelt og ikke bare ser bra ut, men som også tilbyr funksjonalitet. Dette er ikke bare en pris som hedrer oss, men også en bekreftelse på å fortsett den veien vi har valgt. Vi er veldig stolte av teamet vårt, som er avgjørende for vår suksess, med ekte dedikasjon til håndverk.”

just cube

Du kan lese mer om “just cube” fra Interlübke her