Fresh Interiør om datavern

Kontaktinformasjon

Fresh Interiør Jessheim AS – Org.nr. 993 1344 81
Trondheimsvegen 66
2050 Jessheim
Tel: +47 406 00 023

Fresh Interiør Skøyen AS – Org.nr. 916 7928 16
Drammensveien 127
0277 Oslo
Tel: +47 406 00 023

Postboks 304

2051 Jessheim

Fresh Interiør om datavern

  1. Behandling av personopplysninger
    Fresh Interiør registrerer personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og bruker disse opplysningene kun til formål som du har stilt dem til disposisjon for (f.eks. til å bearbeide informasjonsspørsmål, søknader eller ordrer, bestilling av brosjyrer, forsendelse av bruksanvisninger, invitasjoner og nyhetsbrev). Vi bruker disse opplysningene til å imøtekomme dine ønsker, og stille til disposisjon og forbedre vårt informasjons- og tjenestetilbud. Personopplysningene brukes kun innenfor Fresh Interiør og av våre forretningspartnere for å imøtekomme dine ønsker. Fresh Interiør beskytter dine personopplysninger. Vi bruker dine personlige data, som vi får når du besøker våre internettsider, kun i full overensstemmelse med de lover som gjelder.
  2. Spørsmål om håndtering av personopplysninger
    Har du spørsmål eller anmerkninger vedrørende datavern (evt. håndtering av personopplysninger) i Fresh Interiør? Ta kontakt med oss på post@freshinterior.no
  3. Google Analytics
    Denne websiden bruker Google Analytics. Google webanalyseverktøy brukes til å analysere bruken av denne websiden. Rapporter om aktivitet på denne websiden blir sammenstilt for Fresh Interiør, slik at Fresh Interiør kan forbedre sitt internettilbud iht. de besøkendes behov. Dette skjer bare anonymt, ved at IP-adressen blir forkortet. Tilbakesporing av internettatferden til en konkret person er dermed utelukket. Dataene blir kun brukt til statistiske formål og analysert i anonym form. Google vil ikke under noen omstendigheter knytte din forkortede IP-adresse til andre data fra Google. Du kan til enhver tid motsi deg “Tracking-Webanalyse” for fremtiden. Utvidelsen for din browser kan du laste ned og installere fra tilsvarende Google-webside. (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).