form

tibrokök – form – streng, elegant og praktisk

Strengt, elegant og praktisk, det er Form i et nøtteskall. Valget av farge og fittings gir et visst preg på stilen og karakteren til det ferdige kjøkkenet, men hva som helst du velger, gir Form et strenkt inntrykk. De enkle skjemaene gir gode muligheter for alle som ønsker å legge et personlig uttrykk på kjøkkenet.

Forms skodder er produsert i MDF som er malt. For våre malte dører i MDF har vi et bredt utvalg av utvalgte farger, en fargepalett som er svært aktuell. Vi har hvite, grå og grønne toner. Farger kan velges fra vårt eget utvalg av utvalgte farger eller fra NCS-skalaen som dekker mer enn 2000 farger. Du kan få alle hatten modeller i saken design som er i stil med den flaksmodellen du har valgt. Skap malet ute og inne. Velg mellom antikk, frostet, forsterket eller klart glass.

Overbygd
I kjøkken med moderne stil er verken rammene eller hengslene synlige fordi dørene er ute og gjemmer kroppen helt.

år luckorna en sober enkelhet i sitt formspråk och träkänslan är hög. Till våra målade luckor i ask har vi ett brett sortiment av utvalda färger, en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Färger kan väljas ur vår egen serie med utvalda färger eller ur NCS-skalan som omfattar mer än 2000 kulörer. Du kan få samtliga luckmodeller i vitrinutförande som stilmässigt stämmer med den luckmodell du valt. Vitrinskåpen faneras och ytbehandlas utvändigt och invändigt. Välj mellan antikt, frostat, armerat eller klart glas.

I kök med modern stil syns varken stommar eller gångjärn eftersom luckorna ligger utanpå och döljer stommen helt.

GALLERI:

FRONT DESIGN:

Gå til hovedmeny tibrokökComments are closed.