Utekjøkkenet til Steininger

Se film fra utekjøkkenet til Steininger

ROCK.AIR kombinerer nyskapende design og høyteknologiske funksjoner for uteplassen eller hagen. Den har den typiske ‘Steininger-like’ purist look. Designet er basert på den prisbelønte ROCK-modellen, som mottok den tyske designprisen 2016. Kjøkkenkubene i ROCK.AIR-modellen kan kombineres individuelt med hverandre og oppfylle forskjellige funksjoner: gassgrill eller lava grill, vask og oppvaskmaskin , kjøleskap / fryserelement med ismaskin, oppbevaringsplass og brenner. Dekselene til de enkelte blokkene kan skyves bakover, og reverserer kjøkkenets bakside i en teller på vanlig stanghøyde.

Schüller/Next125 under Köln messe 14th – 20th January 2019

Se den flotte standen her

Utekjøkkenet til Steininger

Nå har det kommet en ny serie fra Glass Design – UNIKO

Se katalogen her

Falcon Showroom i Oslo

Falcon har åpnet showroom i Oslo

  • Inspirasjon og opplæring for både forhandlere og kunder
  • Sentralt på Lysaker med god kommunikasjon fra Oslo og Gardermoen

Bruk gjerne mulighet å booke tid for å ta potensielle kunder med eller avtale at vi tar de i mot og veileder de gjennom Falcon utvalget.

2 nye modeller Nexus SE og Elan Deluxe er allerede utstilt i Falcon Showroom. Begge modellene kommer med en rekke nye og forbedrede funksjoner.

Send din bestilling eller forespørsel til: bestilling@falconnorge.no

Jubileumsdagene i gang

10-årsjubileet godt i gang!

Jubileumsdagene i butikkene våre på Skøyen og Jessheim er godt i gang. Kom innom, bli inspirert av våre flotte kjøkken, bad og garderober og sikre deg et av våre gode jubileumstilbud.

Se bilder fra torsdag her: