Kjøkkenglede fra Next125, Schüller og Tibrokök

Valg av nytt kjøkken er ikke alltid like lett. Det er mange faktorer som spiller inn – alt fra pris, funksjonalitet og design. Vi hjelper deg på veien, og her er et lite knippe av hva vi kan tilby.

Praktisk med Schüller

Den tyske kjøkkengiganten har gjort stor suksess med sine innovative løsninger og moderne design. Her får du et kjøkken for hele familien med nok av plass. Schüller leverer også vaskerom.

Klassiske Tibrokök

Med kjøkken fra Tibrokök får du skikkelig kvalitet. Den svenske leverandøren er kjent for sin herskaplige stil og unike håndtverk. Selv den minste detalj er nøye planlagt, og det synes godt. Dette er et kjøkken du blir glad i og føler deg ordentlig hjemme.

Trendy med Next125

Ønsker du et stilfullt, men moderne kjøkken? Da er Next125 noe for deg. Med sin høye kvalitet og gode funksjonalitet er det ikke rart de ligger i verdenstoppen blant kjøkkenprodusenter. 

Nyheter og smarte løsninger fra Schüller

Katalog for 2020

La deg inspirere med den nye kjøkkenkatalogen til Schüller og se på deres nye utvalg av fronter og innovative løsninger av vaskerom.

Trykk her for å se hele katalogen

Gi kjøkkenet et særpreg

Ditt valg av front gir kjøkkenet en helt egen karakter. Elegant eller naturlig? Hva med det lille ekstra? Velg hvilken front som passer deg best. Alt er mulig med det store utvalget av stil, utseende og materiale!

Perfekt rengjøring

Visste du at Schüller er leverendører av vaskerom også? Her er alt tilpasset for å spare plass og for å optimalisere en god arbeidsflyt. Resultatet? Et intelligent og planlagt vaskerom som er utstyrt med det du trenger.

Utekjøkkenet til Steininger

Se film fra utekjøkkenet til Steininger

ROCK.AIR kombinerer nyskapende design og høyteknologiske funksjoner for uteplassen eller hagen. Den har den typiske ‘Steininger-like’ purist look. Designet er basert på den prisbelønte ROCK-modellen, som mottok den tyske designprisen 2016. Kjøkkenkubene i ROCK.AIR-modellen kan kombineres individuelt med hverandre og oppfylle forskjellige funksjoner: gassgrill eller lava grill, vask og oppvaskmaskin , kjøleskap / fryserelement med ismaskin, oppbevaringsplass og brenner. Dekselene til de enkelte blokkene kan skyves bakover, og reverserer kjøkkenets bakside i en teller på vanlig stanghøyde.

Schüller/Next125 under Köln messe 14th – 20th January 2019

Se den flotte standen her

Utekjøkkenet til Steininger

Nå har det kommet en ny serie fra Glass Design – UNIKO

Se katalogen her