Ny Silgranit farge fra Blanco

Ny Silgranit farge fra Blanco

Det nyeste tilskuddet i fargepaletten i Silgranit fra Blanco er en dyp sort farge, som gir deg mulighet til å skape en enda mer intens look enn antrasittfargen. Den nye fargen er tilgjengelig i de fleste Silgranitvasker og utvalgte blandebatterier med Silgranit-look.

Fargen sort lanseres modell for modell fra mai og utover i 2020. Det er bare å glede seg!

Når minimalisme møter individualitet

Når minimalisme møter individualitet

Alvorlighetsgraden av konvensjonell minimalisme brytes og forvandles til livlighet i individuelle designalternativer. Ved forskjellig bruk av materialer og funksjoner på produktene, kan vi dele METAs designalternativer fra Dornbracht i tre forskjelle tolkninger. Ulike farger og overflatebehandlinger hjelper til med å danne raffinerte kontraster eller harmoni.

Sensuell reduksjon

Et rom som kun inneholder det som er essensielt, men som likevel utstråler varme og harmoni. Mens linjene er klare og reduserte, har fargene og materialene blitt kombinert presist og skånsomt. Varme toner i grå og beige skaper diskré kontraster med beslaget i sort matt og høyglansfronter med livlig og spennende tekstur.

Industriell luksus

Kontrastene skaper et usannsynlig samspill med hverandre; betong med raffia-palmer og foliebelagt glass med myk belysning. Det industrielle designet står i stor kontrast til den unike hjemmefølelsen av naturlige materialer. Effekten av luksus blir kledd i det diskré lyset, og servanten blir et av rommets store høydepunkter.

Essensiell minimalisme

Betong, glass og den perfekte mengden med elementer av tre danner det stilige grunnlaget for et radikalt og moderne bad. Servanten fremhever den rolige og rene atmosfæren.

SLIDE fra Glass Design

Glass Design presenterer ny kolleksjon – SLIDE

Nå har Glass Design lansert en ny kolleksjon med servanter, og vi er stolte over å kunne presentere SLIDE for dere. Serien består av et moderne og elegant utvalg av servanter, som virkelig fremhever Glass Designs kreative og eklektiske omdømme.

Glass Design ble grunnlagt i 1984 av familien Borsellini i Vinci, i hjertet av Toscana. De er kjente for å gjøre enkle tilbehør, som for eksempel et servant, til å bli hovedattraksjonen i rommet, ved å ta i bruk alle aspektene i detaljene og skape fremragende mesterverk. 

SLIDE-kolleksjonen er laget av VetroFredd, et materiale bestående av glasspigmenter og harpiks som gjør at produktet tåler store temperaturforskjeller. Servanten er også allsidig med sine uendelige former og design. 

Kanten til servanten er smal (4 mm), som passer utmerket til moderne og elegante bad. Servanten er tilgjengelig i fem forskjellige størrelser og hele 17 forskjellige farger:

– MAT: White, Cedro, Powder Pink, Sage Green, Avio, Tortora, Fumo and Black
– GLOSS: White and Ferrari Red
– LUX LEAF: Silver Leaf, Gold Leaf and Copper Leaf
– OLD METAL: Old Brass, Old Copper, Old Bronze and Old Dark Inox

Say hello to Sture

Say hello to Sture

Beslag Design presenterer nå en av årets nyheter. En stilig, slank knott, som også kan brukes som en krok, ved navnet Sture.

Sture passer inn i et hvert hjem. Her kan du fornye møbler som kjøkkenskap, garderober og kommoder, eller fest knotten som en krok på veggen som en fin detalj.

Det er en stilig knott som er laget av massiv messing uten beskyttende baling. Den ubehandlede overflaten gir et matt og robust uttrykk. Knoppen patineres med tiden og blir bare vakrere og vakrere.

Ubehandlet messing viser den sanne fargen på messingen og lar metallet irre. Irringen er en naturlig reaksjon som foregår av luftens fuktighet og oksygen, som beskytter metallet og forlenger levetiden. Beslag i ubehandlet messing vil over tid få en mørkere farge. Om du ønsker å opprettholde en høyglanset overflate, må du rengjøre metallet regelmessig.

Vinskap fra Norcool

Nyheter fra Norcool klare for levering!

I februar skrev vi om lanseringen av Norcools nye vinskap. Nå er de endelig klare, og vi har gledet oss stort til å dele de med dere. Vinskapene leveres med diskré horisoltalt grep i toppen av døren og skapet kan integreres under benkeplaten. Med to regulerbare soner, kan du enkelt velge riktig temperatur for å få det perfekte glasset med rød-, hvit- eller rosévin.

Følgende nye modeller er:

Cave 30 BU DZ
2 soner, 4-12° og 12-22°
Sotet, herdet og UV-beskyttende glass
Justerbare føtter
Uttrekkbare trehyller
Integrerbart med tilbaketrukket sokkel
Plass til ca 18 stk 75 cl standard vinflasker
Ledlys

Cave 60 BU DZ
2 soner, 4-22°
Sotet, herdet og UV-beskyttende glass
Justerbare føtter
Uttrekkbare trehyller
Integrerbart med tilbaketrukket sokkel
Plass til ca 46 stk 75 cl standard vinflasker
Ledlys

Cave 60 BU DZ D
2 soner, 4-22°
Sotet, herdet og UV-beskyttende glass
Justerbare føtter
Uttrekkbare trehyller
Integrerbart med tilbaketrukket sokkel
Plass til ca 42 stk 75 cl standard vinflasker
Ledlys

Introduksjonstilbud! Nå får du 20% rabatt på utvalgte vinskap fra Norcool. Tilbudet gjelder fra 1. april – 31. mai. Les mer her