Ny kolleksjon fra AdattoCasa

Ny kolleksjon fra AdattoCasa!

AdattoCasa har oppdatert sortimentet i serien deres B-Easy, og har nå lansert tre nye kolleksjoner! Domus, Nobu og Smart består alle av baderomsmøbler som kombinerer funksjonalitet og maksimal stil til det fulleste. Ta en titt og la deg inspirere av disse lekre løsningene!

Domus:

Nobu:

Smart:

Float hyllesystem

Float hyllesystem – Nå med tilhørende hyller

Mot slutten av 2018 lanserte Beslag Design det elegante og allsidige Float-hyllesystemet. Nå, med egne hyller som kompletterer systemet, blir det enda lettere å lage ditt eget system!

Float er et innovativt hyllesystem med et enkelt, men likevel uttrykksfullt design. Systemet gir en åpen og lett følelse, og innredningmulighetene er mange. Float er også enkel å kombinere i forskjellige seksjoner, og er heller ikke vanskelig å montere. Det er et smart modulsystem med bare to aluminiumsprofiler, og profilene kan kuttes i ønsket lengde, som skaper enda større fleksibilitet. 

Hyllene selges i 2-pakning og fås i følgende størrelser: 450 mm, 600 mm og 900 mm.

Boligmessen er flyttet

Boligmessen er flyttet – Ny dato 6-8. november

Mandag 15. juni ble §13 i Covid-19 forskriften oppdatert slik at forbudet mot arrangementer der mer enn 200 personer møtes fysisk, også gjelder varemesser og midlertidige markeder. Vi opplyser derfor om at datoen for Boligmessen vi deltar på Fornebu, Telenor Arena, er per i dag flyttet til 6-8. november 2020.

Mer om Boligmessen kan du lese om ved å trykke på bilde under.

Prima ventilasjon med Panorama

Prima ventilasjon med Panorama

Panorama er en unik ventilator fra RørosHetta som på mange måter er et lite teknologisk vidunder. Den gir effektivt avtrekk gjennom svært høy lufthastighet, og når du ikke lager mat forsvinner ventilatoren helt ned i platetoppen. Den tar heller ikke noe mer plass enn en vanlig platetopp. Du velger selv om du vil at luften føres rett ut av huset, eller om du ønsker å kjøpe til resirkulasjons-kit slik at lukt absorberes via monoblokkfiltre.

Sommerkampanje! Du får nå Panorama til redusert pris hos oss. Klikk her for å komme til kampanjesiden.

MEM: Din private oase

Gjør om badet ditt til en privat oase!

MEM fra Dornbracht forvandler badet ditt til et sted for full avslapning og komfort. Det minimalistiske designspråket smelter sømløst inn i arkitekturen, som gjør at baderomsmøblene blir midtpunktet i rommet. MEM utstråler varme og harmoni på badet.

Opplev luksusen med vann med en bredere og kraftigere kaskade. Den skulpturtelle formen på det frittstående blandebatteriet speiler vannfallet.