Edoné

Edoné – italiensk design inspirert av naturen

Vi i Fresh Interiør er stolte over å kunne presentere vår nye leverandør på baderom, nemlig italienske Edoné. Fra 28. februar – 1. mars kan du få en smakebit på nyhetene på “Gjør din bolig bedre”-messen på Hellerudsletta.

Edoné skaper miljøer som er inspirert av naturen og stilistisk enkelhet, og deres høyeste prioritet er å skape en følelse av ro. De skreddersyr velvære på bestilling, og sørger for at badet blir en del av hjemmet hvor du virkelig kan slappe av. Møblene deres er designet og konstruert for nettopp dette, som resulterer i et miljø der harmoni tilfredsstiller ditt behov for nærhet og varme.

Italiensk design

Edoné er produsert i Italia, og er anerkjent for sitt typisk italienske design. Alle deres produkter er utformet av selskapets ansatte, som er en tett og sammensveiset gruppe mennesker som engasjerer seg dag etter dag for å oppnå best mulig resultater. Merket består av to kolleksjoner, Design+ og Design.

Design+

Design+ består av åtte kolleksjoner med unike baderomsmøbler. Disse samlingene tolker fortreffelighet, og kombinerer det høyeste estetiske uttrykk for design med maksimal funksjonalitet.

Les mer og se flere bilder av Design+ HER

Design

Design fokuserer på innovative linjer sammen med praktiske og funksjonelle løsninger. Samlingen er rettet mot de som foretrekker friske og nyskapende linjer, og hvor der moderne stil kommer til uttrykk.

Hver kolleksjon består av et allsidig modulsystem som tilpasser seg baderomsmøblene godt, og som utnytter plassen på en elegant måte.

Les mer og ser flere bilder av Design HER

Nyheter Falcon 2020

Nyheter fra Falcon

Falcon lager store frittstående komfyrer, også kjent som rangecookers. Resultatet er et unikt og varig møbel som gir inspirasjon og matglede, uansett hvilken stil du har på kjøkkenet. 

Denne våren lanserer Falcon to nye modeller; NEXUX Steam og Leckford Deluxe. Vi har tatt en titt på nyhetene og latt oss friste.

NEXUX Steam

NEXUS Steam er en innovativ rangecooker med multifunksjonsovn og en egen Sous-vide dampovn med grill og forhåndsprogrammerte funksjoner for grønnsaker, kjøtt og fisk.

Mulighetene for matlagingen er uendelige mange: bake, dampe, gratinere, heve, grille, koke, wokké, steke, langtidssteke, putre, Sous-vide, sterilisere, tørke.

Leckford Deluxe

Leckford Deluxe er Falcons nye elegante klassiker. Kolleksjonen kombinerer et karakteristisk klassisk utseende med moderne funksjonalitet og fleksibilitet.

Det er en multifunksjonsovn for fleksibel matlaging som inneholder tining av små retter, varmluft, grilling med vifte, gratineringselementer, undervarme og et konvensjonelt program med både over- og undervarme.

Lansering av vårens vinskap fra Norcool

Lansering av vårens vinskap fra Norcool!

Denne våren lanserer Norcool flere nye integrerte og frittstående vinskap.

2020 er et år med mange nyheter og vi gleder oss til å kunne vise dere en ny serie med vinskap i ekte Norcool-kvalitet!

Alle deres vinskap leveres med to regulerbare temperatursoner, og finnes i størrelser for enhver smak – det minste med plass til 18 flasker og det største med plass til 150!

Les mer om vinskap fra NorCool her

German Design Award 2020

Gull med “just cube” fra Interlübke

german design award

The German Design Award er den internasjonale prisen for det tyske designrådet. Prisen hedrer innovative produkter og prosjekter, og deres produsenter og designere som er pionerer i det tyske og internasjonale designlandskapet. Det er en av de mest anerkjente designkonkurransene i hele verden, og er en pris som synliggjør suksessen.

Vinneren av den gjeve prisen viser hvem som er blant de beste. Interlübke har bevist dette på et imponerende nivå, og stakk av med gull under kategorien “Excellent Product Design – Furniture” med deres innovative “just cube”.

just cube

Slik begrunnet juryen valget

“just cube” imponerte juryen med maksimal fleksibilitet og funksjonalitet, og overbeviste dem om et rent og presist ferdig produkt med vakre proporsjoner og overflater av høy kvalitet.

“Real innovations are becoming increasingly rare in the sideboard furniture sector. just cube is innovative. The carefully thoughtout system allows a variety of extraordinary configurations to shape the furniture according to individual requirements – be that to match a room or as a contrasting eye-catcher. The special thing here is that just cube is always recognisable, regardless of which variant it appears in.”

just cube

Stolte vinnere

Interlübke selv, er både ydmyke og takknemlige, og forteller at de vellykket har skilt seg ut i fra mengden. 

“Dette er den nøyaktige følelsen vi ønsker at våre kunder skal oppleve i hjemmet. Gleden ved å eie et virkelig unikt stykke, som er individuelt og ikke bare ser bra ut, men som også tilbyr funksjonalitet. Dette er ikke bare en pris som hedrer oss, men også en bekreftelse på å fortsett den veien vi har valgt. Vi er veldig stolte av teamet vårt, som er avgjørende for vår suksess, med ekte dedikasjon til håndverk.”

just cube

Du kan lese mer om “just cube” fra Interlübke her

Kjøkkenglede fra Next125, Schüller og Tibrokök

Valg av nytt kjøkken er ikke alltid like lett. Det er mange faktorer som spiller inn – alt fra pris, funksjonalitet og design. Vi hjelper deg på veien, og her er et lite knippe av hva vi kan tilby.

Praktisk med Schüller

Den tyske kjøkkengiganten har gjort stor suksess med sine innovative løsninger og moderne design. Her får du et kjøkken for hele familien med nok av plass. Schüller leverer også vaskerom.

Klassiske Tibrokök

Med kjøkken fra Tibrokök får du skikkelig kvalitet. Den svenske leverandøren er kjent for sin herskaplige stil og unike håndtverk. Selv den minste detalj er nøye planlagt, og det synes godt. Dette er et kjøkken du blir glad i og føler deg ordentlig hjemme.

Trendy med Next125

Ønsker du et stilfullt, men moderne kjøkken? Da er Next125 noe for deg. Med sin høye kvalitet og gode funksjonalitet er det ikke rart de ligger i verdenstoppen blant kjøkkenprodusenter.