Bilder Interlübke

Garderober


Base

Base er produsert i henhold til velprøvde Interlübke kvalitetsstandarder, og er designet med tanke på minimalisme og en utrolig mengde lagringsplass. Dette er en flott introduksjonsmodell som gir det beste grunnlaget for alle møbler.

Collect

Hva som gjør en skikkelig garderobe til en perfekt garderobe? Det faktum at den kan gjøre mer enn bare å lagre skattene dine pent! Collect setter scenen for å vise favorittgjenstandene dine i et enda bedre lys – eller for å skjule dem på en elegant måte.

Skjenker


Just Cube

Interlübkes innovasjon og et system som gir mange muligheter. Vi kaller den bare “just cube”. Takket være det smarte systemet, er både romdelere og skjenker, samt vitrineskap, mulig. Med eller uten ramme, stående på gulvet i hvilken som helst farge.

Jorel

Få det grepsfritt. Ingen stygge fingeravtrykk sitter igjen når du åpner Jorel. Dette er takket være den utstikkende fronten i kombinasjon med det vertikale håndtakssporet.

Mell

Mell har vist seg å være en svært tiltalende karakter helt fra begynnelsen. Skjenken kombinerer lineære former med myke håndtaksstrimler, diskret spill av skjøter og en nøyaktig kropp.

Change

Change er designet for konstant vekst og forandring. Med andre ord så kan du stable den, legge til nye rader, skille den igjen naturlig – alt ettersom hva som passer deg best! Designet på skjenken vil alltid også flyte sømløst.

Hyllesystemer


Grid

Grid viser forbløffende rikelig omfang i de mange designmulighetene. Du kan få modellen enten stående eller hengende. Bakpaneler, hyller og sidepaneler kan farges individuelt i hvilken som helst nyanse. Det samme gjelder modulinnsatsene som er utstyrt med skuffer, dører eller klaffer, og utgjør derfor en reell forskjell i alle mål.

Tado

Hjem. Det stedet som forteller vår veldig personlige historie. Tado er forumet, som stilfullt samler dine skatter og minner. Tilpasset med dine ønsker i tankene, går den videre til å forvandle seg til et koselig designobjekt som gir rom og skaper plass.

Studimo

Studimo er et svært fleksibelt hyllesystem og tilpasser seg praktisk alle romoppsett og enhver personlige stil. Dette er en klassiker som har eksistert i over 40 år, som kontinuerlig blir gjenoppfunnet.


Tilbake til garderober