Edoné

Italiensk design inspirert av naturen

Vi i Fresh Interiør er stolte over å kunne presentere vår nye leverandør på baderom, nemlig italienske Edoné. Fra 28. februar – 1. mars kan du få en smakebit på nyhetene på “Gjør din bolig bedre”-messen på Hellerudsletta.

Edoné skaper miljøer som er inspirert av naturen og stilistisk enkelhet, og deres høyeste prioritet er å skape en følelse av ro. De skreddersyr velvære på bestilling, og sørger for at badet blir en del av hjemmet hvor du virkelig kan slappe av. Møblene deres er designet og konstruert for nettopp dette, som resulterer i et miljø der harmoni tilfredsstiller ditt behov for nærhet og varme.

Italiensk design

Edoné er produsert i Italia, og er anerkjent for sitt typisk italienske design. Alle deres produkter er utformet av selskapets ansatte, som er en tett og sammensveiset gruppe mennesker som engasjerer seg dag etter dag for å oppnå best mulig resultater. Merket består av to kolleksjoner, Design+ og Design.

Design+

Design+ består av åtte kolleksjoner med unike baderomsmøbler. Disse samlingene tolker fortreffelighet, og kombinerer det høyeste estetiske uttrykk for design med maksimal funksjonalitet.

Les mer og se flere bilder av Design+ HER

Design

Design fokuserer på innovative linjer sammen med praktiske og funksjonelle løsninger. Samlingen er rettet mot de som foretrekker friske og nyskapende linjer, og hvor der moderne stil kommer til uttrykk.

Hver kolleksjon består av et allsidig modulsystem som tilpasser seg baderomsmøblene godt, og som utnytter plassen på en elegant måte.

Les mer og ser flere bilder av Design HER