Besøk Fresh Interiør på Designers Saturday

Besøk oss på Designers Saturday

Førstkommende helg (8.-10. september) presenterer Fresh Interiør to av våre kjøkkenleverandører under Designers Saturday 2017, tyske Schüller kjøkken og svenske Tibrokök.

Litt om Designers Saturday:
Hent inspirasjon og se siste nytt fra de fremste norske og internasjonale produsentene innen design og innredning. 185 utstillere inviterer til 36 showroom i Oslo sentrum. Se også de mange utstillingene og installasjoner fra studenter og fremadstormende designere, auksjonsutstillingen, awards- og jubileumsutstilling. Besøk Gode samarbeidspartnere, finn nye leverandører, treff kjente og ukjente kollegaer.

Hvert 10. minutt i to dager kjører Designers Saturday-bussene deg gratis fra ett DS stoppested til det neste. Velkommen til åpning fredag og til en spennende og variert showroom- og utstillingsrunde lørdag og søndag.

Program:

Fredag 8.9.:
Åpning av Designers Saturday, Langkaia 1, fra kl. 16.30. Åpning 17.00.
Prisseremoni 17.30-18.00.

Designers Saturday 9.9. (OBS! Bransjedag, krever registrering her):
Kl. 09.00 – 18.00 Gratis busser og 36 åpne showroom.
Saturday Night Party fra kl. 19.00.

Public Sunday 10/9 (OBS! Åpent for alle, krever registrering her):
Kl. 11.00-16.00 Gratis busser og 36 åpne showroom.
Kl. 16.00 Auksjonen starter på KHiO og på Blomqvist nett.

Tyske Schüller kjøkken: Mest trendy og fulle av smarte løsninger
Fresh Interiør er eksklusiv forhandler av tyske Schüller kjøkken i Norge. Schüller er en av verdens største kjøkkenprodusenter og trolig den som har hatt størst suksess de siste årene. Hvorfor? Nyskapende og premiert design, tekniske løsninger og tysk kvalitet! Schüller produserer også en mer eksklusiv serie som heter Next125 som du også kan se hos Fresh Interiør.
Se mer på www.freshinterior.no/kjokken

Svenske Tibrokök: Flottere klassiske kjøkken finnes neppe
Det ypperste innenfor klassiske kjøkken – svenske Tibrokök. Genuint håndverk og kvalitet i alle detaljer. Med et Tibrokök kan du være sikker på at du har et vakkert, funksjonelt og holdbart kjøkken i mange, mange år. Fresh Interiør fører også Küngsäter Exklusiv som har samme eiere som Tibrokök.
Les mer om Tibrokök her: www.freshinterior.no/kjokken

 

Kjempetilbud under Designers Saturday
I forbindelse med Designers Saturday og Public Sunday har vi gode tilbud fra være leverandører. Se alle tilbudene på våre kampanjesider.

Besøk oss i en av våre butikker på Skøyen eller på Jessheim, eller på vår hjemmeside www.freshinterior.no. Du kan også sende oss en e-post til post@freshinterior.no.

 

Velkommen til oss i Fresh Interiør!