Fresh Interiør er med i IN magasinet – Vinter 2018

Fresh Interiør er med i IN magasinet – Vinter 2018

Se mer i magasinet her

 

En ny dimensjon innen matlaging

I mai 2019 vil Mieles dialogovn endelig bli klar for det norske markedet. Kort fortalt er dette en fantastisk innovasjon innen matlaging som gjør ovnen i stand til å “prate” med maten som skal tilberedes. Dette setter nye standarder for tilberedning av mat, og gjør det både enklere og raskere å lage måltider av gourmetstandard i eget kjøkken.

Å få en fisk stekt til perfeksjon i en isblokk som aldri smelter er kun en av de mange muligheten som denne ovnen gir. Mer utfyllende informasjon vil følge nærmere lansering, men ta gjerne en titt i linken her for litt inspirasjon

“Gjør din bolig bedre”-messen – Fornebu 14.-16. september 2018

Fresh Interiør deltok igjen på “Gjør din bolig bedre”-messen på Fornebu 14.-16. september 2018. Hos oss fikk du blant annet se kjøkken fra den tyske produsenten Next125 og og den svenske leverandøren Tibro kök, bad fra italienske Adattocasa og Glass Design og garderober fra tyske Interlübke.

Se bilder fra messen her:

Nå har Eico kommet med platetoppen som kan styre innstillingene på ventilatoren

NÅ HAR EICO KOMMET MED PLATETOPPEN SOM KAN STYRE INNSTILLINGENE PÅ VENTILATOREN

Og når ventilatoren brukes daglig i kjøkkenet, som ofte er familiens samlingspunkt, så fortjener den investeringen at du gjør deg noen overveielser om hva som rigtig for deg og ditt hjem.

Ta for eksempel en feature som wireless connection. Det har du kanskje hørt om …
Også som en trådløs forbindelse mellom platetoppen og ventilatoren?

Her, som med så mange andre ting, så kan de små detaljene gjøre stor forskjell:

Les mer her